lørdag 23. oktober 2010

Proteinpulver gjør deg stor


Det er faktisk bekreftet. Om du putter i deg nok proteinpulver, så har du en mye større sjanse for å bli stor enn om du ikke gjør det. Men det er ikke kun proteinpulver i seg selv som kan gjøre deg stor. I tillegg til dette trenger du en del andre faktorer som gjør at du vokser når du trener. Her er listen:

1. Tren hardt. Hard trening gir selvfølgelig den beste nytten.

2. Spis mer enn du orker. Og så spiser du enda mer enn det igjen. Skal du legge på deg vekt, så er det selvfølgelig gunstig å ha en del kosttilskudd - og deriblant proteinpulver - men det er også en overhengende fare for at du trenger ting som gir deg et kalorioverskudd.

3. Velg riktig proteinpulver når du skal øke i størrelse. Til tross for at du har funnet ut at proteinpulver gjør deg stor, så er det ikke nødvendigvis slik at alle fungerer like godt.

4. Husk at proteinpulver ikke er doping. Faktisk veldig langt unna. Dopingpreparater er legemidler som er kunstig fremstilt for å øke vekten din. Proteiner finnes i de fleste matvarer, i større og mindre former.

Proteinpulver gjør deg stor, men det er også en del andre faktorer som må til for at du skal øke i størrelse når du trener. Husk spesielt på de tre første punktene, slik at du skal ha større mulighet til å bli en ordentlig "idrettsutøver" i så måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar