søndag 31. oktober 2010

Guide til kjøp av proteinpulver på internett

Hvordan skal du gå frem når du skal kjøpe et proteinpulver?

Mange lurer på akkurat dette når det er første gangen de skal gå til innkjøp av vidunderpulveret som skal gjøre dem til verdens største menn eller kvinner. Men uansett. Her har vi laget en enkel guide til deg som skal kjøpe proteinpulver på internett.

Følg disse enkle stegene - og du har billig proteinpulver rett hjem i postkassen etter kun et par dager.

1. Klikk deg inn på Highwey eller Gymgrossisten. Det er egentlig det samme hvilken av disse nettbutikkene du bruker, men vi anbefaler ikke andre nettbutikker i og med at det er rimelig mange useriøse aktører på kosttilskuddsmarkedet. Hold deg til de sikre.

2. Bestem deg for hvor mye proteinpulver du ønsker å kjøpe . Det er ikke nødvendig å høvle innpå med den største og beste kartongen om det er ditt første kjøp. Begrens deg litt med tanke på antall kilo proteinpulver i starten.

3. Velg smak. Vi anbefaler sjokolade, men dette er naturligvis subjektivt.

4. Klikk deg videre når du har funnet ønsket proteinpulver - og gå til kassen. Alt vil få en fin slutt i det du om et par dager mottar proteinpulver rett hjem i postkassen. For mange er dette en fin måte å kjøpe proteinpulver på, men du får selv bestemme hvorvidt du skal kjøpe det i butikk eller på internett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar