søndag 24. oktober 2010

Ikke bare bruk proteinpulver. Tren hardt!

Det er ikke bare kosttilskudd i form av proteinpulver som gjør at du skal bli stor. Faktisk er det også slik at du blir nødt til å trene knallhardt for å oppnå store og gode resultater når det kommer til trening. "No pain no gain" er det noe som heter, og det er absolutt ikke noe man skal ta lett på dersom man skal få resultater i treningen sin.

Tren hardt før du kjøper proteinpulver

Kjør på med masse krutt om du skal bli stor. Den største nybegynnerfeilen folk som skal begynne gjør er nettopp dette med å hamstre inn masse produkter fra forskjellige nettbutikker for å bli ekstremt stor. Det fungerer ikke. Du må trene i tillegg til å kjøre på med proteinpulver - sånn er det bare.

Prøv deg et par uker i treningsstudio først

Det er også slik at du i starten skal ikke bare bruke proteinpulver. Hard trening er greit å kjøre på med først, og du skal gjerne også komme inn i et greit treningsmønster før du kjøper inn proteinpulver. Så ta deg en tur i gymmen og se om dette er noe for deg i et par-tre uker før du går til innkjøp av produkter.

Gymgrossisten best når man kjøper proteinpulver

Når du først har bestemt deg for å kjøpe inn proteinpulver, så er Gymgrossisten den største og beste leverandøren av proteinpulver. Dette er så absolutt en nettbutikk vi kan anbefale. Kjøp proteinpulver hos Gymgrossisten her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar