lørdag 30. oktober 2010

Bruk proteinpulver til vektøkning


Ønsker du en vektøkning? Ønsker du å gå til innkjøp av produkter som gjør at du kommer til å få den kroppen du ønsker deg i "no time"? Da har du kommet til riktig blogg. For proteinpulver er et utrolig godt tilskudd når kroppen skal øke i muskelmasse.

Bruk proteinpulver til vektøkning, men det er også en del andre produkter som du kan ta i bruk. Noen av de fungerer fint til trening og vektøkning, noe du kommer til å erfare dersom du kjøper dem. Eksempelvis:

1. Weight gainer er et produkt for deg som rett og slett sliter med å gå opp i vekt. Men du skal passe på inntaket av weight gainer, for det er faktisk slik at du ikke legger på deg muskler, men fett og karbohydrater. Med andre ord ikke svært gunstig for deg som ser etter sixpacken til sommeren.

2. Protein bar hjelper på samme måte som proteinpulver, men har en litt annen konsistens og brukervennlighet. Du slipper å blande det ut med vann, og du blir gitt 10 protein bars i hver pakning.

3. Kreatin er også et hjelpemiddel for deg som ønsker å bli større når det kommer til styrketrening. Du har kanskje hørt at man legger vann i musklene som følge av hyppig bruk av kreatin? I så fall stemmer det på en såkalt prikk.

Proteinpulver er altså ikke det eneste som hjelper deg i målet om å bli den største og beste når det kommer til vektøkning. Sett av et par minutter på å finne ut hvilket produkt som passer deg best, og så kan du gå inn og kjøpe det hos Gymgrossisten - Norges største og beste nettbutikk om proteinpulver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar