fredag 22. oktober 2010

Tre ting du må tenke på når du skal kjøpe proteinpulver


Her er en liste over tre ting du må tenke på før du kjøper proteinpulver på internett. Ikke bare er det litt skummelt å kjøpe proteinpulver første gangen, men du må også vite at du kjøper et proteinpulver som er riktig for deg som vet å trene riktig. Det finnes en del viktige ting du må ta hensyn til når du gjør et slikt kjøp.

1. Finn deg en nettbutikk som både er billig, sikker og god. Det er nok av useriøse aktører ute på det markedet der, så vær varsom med hva du begir deg ut på. Mange , og flere enn nok, setter sin lit til nettsider som overhodet ikke holder standard.

Billig og bra proteinpulver kjøpes hos Whey Tech sin nettbutikk.

2. Skaff deg en oversikt over hva som er bra for deg. Hvilket proteinpulver du bør ha i forhold til hvilken kroppsbygning og hvordan du trener. Det er veldig essensiellt .

3. Ikke kjøp for store mengder. Husk at du ikke trenger så alt for mye proteinpulver for å øke i vekt - og det er også en del proteinpulvere som ikke holder mål i forhold til hva de skal brukes til. Så vær litt nøye med å ikke kjøp den boksen på 5 kilo selv om det ser litt fristende ut. Tro meg; det finnes bedre ting å bruke penger på en overprisete tullekjøp av proteinpulver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar