søndag 17. oktober 2010

Skal du ha sixpack? Prøv proteinpulver til trening.


Det er avhengig av hovedsaklig en hovedfaktor og mange delfaktorer. Det viktigste er fettprosenten din, eller aller viktigst, fettprosenten du har i mageregionen. Alle har synlige mageruter når de kommer ned til en viss prosent, hvor tidlig de vil vises er avhengig av mengden muskler du har der, men det varierer ikke så stort blant den almenne befolkning.

Det du altså bør fokusere på er å kjøre på kaloriunderskudd - dvs at du forbrenner mer pr dag enn du hiver i deg. Men husk, om du kjører på med 6000 kalorier om morgenen, så vil ikke teorien funke like godt. Du må kjøre jevnt med små måltider. Helst 1-3 timer mellom hver gang du spiser. Du burde samtidig fokusere på at det er sunn mat du hiver i deg. En god start på dagen gang være f.eks. havregryn, banan og litt proteinpulver. Mengden er veldig avhengig av hvordan du spiser ellers osv.

Mange ser selvfølgelig frem til å dra på stranda om sommeren etter at man har tilbringet X antall timer på treningsstudioet. Viktig å få sixpacken til sommeren, noe de aller fleste som trener har skjønt. Og for å maksimere det du skal forbedre, så er det en del ting som må fikses på. Blant annet er du nødt til å:

- Spise ordentlig mat.
- Spise mye mat, veldig ofte.
- Trene regelmessig.
- Kjøpe et proteinpulver.

Den aller beste måten å starte på er å øke aktivitetsnivået ditt. Begynn med jogging på godt underlag, eller (helst) sykling, om du bare har asfaltområder i nærheten. F.eks. 30-60 minutter på morgenen (tom mage) er smart. Og samtidig kan du kjøre fettforbrenning f.eks. etter styrketrening o.l. Du burde måle deg en fast dag i uken, på morgenen - uten å ha spist.

Vidre om progresjonen din stagnerer (du går ikke mer ned i vekt), så kan du justere f.eks. ned 200 kcal, eller øke treningsmengden din. De aller fleste velger da å justere ned på kostholdet. Kjøp med en boks proteinpulver fra et sted på internett - tro meg; det er absolutt verdt det som et supplement til dine vanlige måltider.

Til en diett trenger du virkelig ikke så mye tilskudd. Her handler det om å trene nok, og at den maten du spiser, den er smart! (sunn og proppet med alt du trenger av vitaminer, fettsyrer, mineraler, proteiner i form av proteinpulver (og karbohydrater i små mengder)).

Kjøp proteinpulver hos våre annonsører og få svært gode tilbud - tro meg; vi annonserer kun for de mest seriøse nettbutikkene når det kommer til kjøp av proteinpulver og treningsprodukter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar