lørdag 30. oktober 2010

Proteinpulver for damer


Proteinpulver for menn og proteinpulver for damer. Er det egentlig noen forskjell? Mange skal ha det til at det er enkelte ting i proteinpulveret som gjør at noen er bedre egnet til den kvinnelige delen av befolkningen enn den mannlige. For hva er det egentlig som er proteinpulver for damer?

Ikke egen kategori

Proteinpulver for damer er ikke akkurat noen egen kategori når du skal inn på Gymgrossisten og kjøpe en boks med proteinpulver. Noe som setter et spørsmålstegn hvorvidt det er noe vits i å differensiere kjønnsmessig ved kjøp av proteinpulver. Mest sannsynlig så er det jo ikke det.

Kviser og uren hud

Men så har vi dette med kviser og uren hud som vi har skrevet om tidligere i et blogginnlegg. For det er faktisk slik at menn har lettere for å danne kviser og uren hud enn kvinner har, mye på grunn av testosteronnivået hos menn. Men dette vil jo bare øke antall bokser av proteinpulver som damer kan gå til innkjøp av?

Proteinpulver for damer? Tvilsomt..

Vi får konkludere med at det ikke finnes noe som helst som kalles proteinpulver for kvinner, men vi får legge til at det billigste proteinpulveret kjøper du hos Gymgrossisten dersom du skulle være i tvil om akkurat det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar