fredag 22. oktober 2010

Valg av proteinpulver


Valg av proteinpulver er selvfølgelig aldri lett. Selv har jeg slitt i mange år med å finne et proteinpulver som fungerer, men til slutt går det altså fint. Alt du trenger er jo bare å fokusere på å skaffe deg et proteinpulver. Jeg vedder du lurer ... det samme som jeg gjør ... hva er forskjellen mellom alle disse proteinpulver, og hvilken som er den beste for meg?

Først av alt, vet dette ... det finnes forskjellige typer protein pulver. Den viktigste ingrediensen kan myse, melk, egg eller soya. Bruk disse om du skal ha et variert kosthold i forhold til hva du putter i kroppen din når du er keen på å bli stor med trening. Proteinpulver er bare et hjelpemiddel til å få en ordentlig kropp - du trenger ganske mye mer variert kosthold enn bare det.

Du har isolere whey protein, whey protein konsentrat, hydrolyzed myse, kalsium caseinate, eggehvite, hele egg og så videre. Med andre ord en del ting å passe på når du skal vite proteinpulver.

Det neste naturlige spørsmålet om proteinpulver er hva er egentlig fordelene du kan få fra alle disse forskjellige proteinpulverene. Ikke så mange , tenker du. Men du skal i hvert fall vite at proteinpulver er noe av det beste til å få kroppen din stor. Så om du er dritkeen på å bli kjempestor, så er det bare èn ting som fungerer. Og det er å kjøpe et proteinpulver og trene knallhardt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar