tirsdag 19. oktober 2010

Ulik smak på proteinpulver


Noen proteinpulver smaker bedre enn andre. Det er på grunn av at de forskjellige boksene er tilsatt forskjellig smak slik at kundene skal kunne velge det som passer dem best. I mange tilfeller er det èn eller to smaker man kan velge mellom - som oftest de helt klart beste.

Her er en liste over proteinpulver med ulik smak:

- Proteinpulver med sjokoladesmak. Utrolig populær og et av de mest solgte i de forskjellige nettbutikkene på internett.

- Proteinpulver med banansmak. Litt sært for noen, men veldig mange foretrekker akkurat denne typen. Kanskje for deg som er glad i litt eksotiske smaker?

- Proteinpulver med jordbærsmak. Også her er det litt sært, i og med at det kanskje ikke er alle som får til at proteinpulveret smaker særlig godt. Skal man ta nytte av dette, så må man innse at proteinpulver med jordbærsmak er litt billigere enn andre i og med at man kanskje ikke selger like mye av dette produktet.

Vi kan altså konkludere med at det er ulik smak på proteinpulver, og at det skal godt gjøres å kjøre på med et proteinpulver som ikke smaker noe som helst. I verste fall er det overhodet ikke godt - og du kan gå på en real smell bokstavelig talt dersom du kjøper noe smakløst. Tro meg; den feilen vil du neppe gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar