søndag 31. oktober 2010

Er feite folk late eller bare chiller de?


Livsstilsdebatten ble startet tidlig i høst da trimlegenden Kari Jaquesson gikk ut og kalte "feite folk for late". En brannfakkel som helt tydelig opprørte store deler av det (late,feite) norske folket.

Og noen ønsker å kaste bensin på brennende brannfakler. Noen av de er også kjent fra TV3s serie Charterfeber med Hilde Skovdahl som fast innslag på tirsdagskveldene. Hun har, som hun også selv vet, ikke en idealkropp - men en kropp som hun klarer å leve med og være stolt av. Et fyrverki av de sjeldne, og det skal mye til for å ikke elske den kvinnen.

Men debatten går jo på hvorvidt feite folk faktisk er late, eller om de lider av andre ting som gjør at de får en kropp som ikke passer inn på Playboys førsteside...

5 kommentarer:

 1. Kari Jaquesson burde virkelig få opp salget at T-skjorter med motivet: "Jeg er feit, du er STØGG, men jeg kan slanke meg..."

  SvarSlett
 2. les brevet til Hilde, der finner du svaret...

  SvarSlett
 3. Vil ikke si at man finner noe svar i brevet til Hilde.
  Vi er alle individer, og noen er overvektig fordi de spiser for mye/ for feil /er late osv...OG noen er faktisk overvektig fordi de har en sykdom som gjør at man legger på seg..

  Så sånn er det! :)

  SvarSlett