søndag 17. oktober 2010

Proteinpulver i tillegg til mat


Selv om du kjøpe deg et proteinpulver, så er det absolutt ikke slik at du skal kutte ut all annen mat. Selv ikke om du kjøper proteinpulver for å slanke deg. Absolutt "fy-fy" å kutte ut den største næringskjeden du skal ha.

Mange går i den fellen av å spise mindre og håpe at proteinpulveret på en måte skal være en mirakelkur. Dette er noe som selvfølgelig aldri vil komme til å skje - og du går mest sannsynlig på en smell dersom du skal prøve å gå ned i antall måltider. Spis regelmessig og benytt deg av proteinpulver som ekstra næringskost.

Husk at proteinpulver og annet er bare en tileggskilde til mat. Det hjelper ikke å bælme nedpå med massevis av shaker av alle former hvis man ikke spiser vanlig mat i tillegg. Husk at man skal ha ca 2,5 g protein pr. kg kroppsvekt. Det er også viktig å få i seg nok vitaminer fra f.eks tran og grønnsaker i tillegg til sunt fett. 8-10 timer søvn er viktig for at kroppen skal restituere seg.

Jeg trodde jeg spiste nok før, men det viste seg i etterkant at det var altfor lite. Var vanskelig i starten å spise når man ikke var sulten, men det blir en vanesak. Følger man disse trinnene kommer man i hvertfall ikke til å se seg tilbake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar