lørdag 30. oktober 2010

Kviser ved proteinpulver


Det er dessverre slik at mange opplever at de får uren hud og kviser når de kjøper et proteinpulver. Men her går det vel egentlig mest på hvilket proteinpulver du kjøper. Det er langt ifra alle som er like ille for huden, og det er også slik at du blir nødt til å prøve deg frem til den som behandler huden din på en god måte.

Vi har fått snusen i et par proteinpulver-varianter som ikke gir noe utslag i form av dårlig hud, så du burde kanskje prøve disse om du er i faresonen for å få kviser og uren hud når du skal helle i deg proteinpulver?

Prøv denne varianten proteinpulver i hvert fall:

Pro Long 900 gram er et av de vi har best erfaringer med. Det er både ekstremt muskelbyggende og veldig skånsom mot huden og kroppen din generelt. Ved bruk av enkelte proteinpulver kan du merke, i tillegg til å få kviser, at huden din blir "glatt" og fettete. Men det er mer et problem med deg som kjøper weight gainer. Her kan du kjøpe pro long 900 g: Kjøp her hos Gymgrossisten.

Har du spørsmål angående kviser ved proteinpulver, så er det bare å ta kontakt. Vi svarer deg kjapt, og håper at du finner ut at det finnes proteinpulver som er skånsom mot huden din. Lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar