torsdag 5. mai 2011

Spørsmål om proteinpulver

Spørsmål om proteinpulver


SPØRSMÅL:

Link: Kostilskudd er ment som et tilskudd, om du ikke klarer og få i deg nokk proteiner eller andre ting gjennom maten så kan du ta det som et tilskudd, de ferreste klarer å få i seg nokk protein via vanlig mat , da er det selfølgelig snakk om folk som trener hardt da. Så skjønner ikke hvordan du kan si det er juks? det blir litt patetisk å si noe sånnt, men skjønnte du ikke hadde peiling, så nå vet du.

Og protein er ikke fett, det burde nå de fleste vite fra grunnskolen.

SVAR:

har ikek megapeiling om det, men grunnen til at jeg skrev det er at jeg vet om flere som drikker sånne pulvershake og bevist unngår visse proteinrike matvarer fordi pulveret vistnok skal gi bedre effekt. Det syntes jeg er juks. Drit å spis pasta fordi du kan ta pulver og bli sterk...latterlig tankemåte spør du meg, men det er jo for så vidt bedre enn de som ender opp med mikropikk får å få litt muskler på kroppen. Stakkars folk.


Snakk om uvitenhet. De du snakker om, altså. Finnes det virkelig folk som gjør det?

Å få proteiner gjennom mat er det beste av alt. Kroppen klarer bare å ta opp en viss mengde protein til enhver tid, dette pleier vanligvis å tilsvare maksimal anbefalt dosering på pakken. I mange tilfeller kan også dette være mer enn kroppen klarer å ta opp. Overflødig protein pisser man bare ut igjen.

Moralen er enkel. Bruk proteinpulver, men med måte. Kosthold er det viktigste, ikke kosttilskuddene. Og for all del; stay away from stereoids. Dette er ikke bra for deg - da bør du heller velge proteinpulver!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar