mandag 30. mai 2011

Proteinpulver eller proteinbar?

Proteinbar - bra som kosttilskudd

For å opprettholde en sunn livsstil, er det viktig at du spiser fem på seks små måltider på en dag. Å gjøre dette vil du holde vekten din, og også holde energinivået høyt hele dagen, spesielt hvis du trener daglig basis. Sannheten er at det er veldig vanskelig å tilberede et måltid på en dag! Tenk om matlaging seks måltider hver dag! Hva ville du gjøre hvis du er i et travelt og er også sultne? Du kan utstyre deg med en sunn matbit farten. Proteinbarer og øvrig proteintilskudd er veien å !

Høy protein barer er et kosttilskudd som brukes av idrettsutøvere og kroppsbyggere. De sikre korrekt mengde protein daglig i kostholdet. Det er mange butikker og supermarkeder som hamstre på disse linjene. Proteinbarer kommer med ulike ingredienser og smaker!

Disse barene gir ernæringsmessige supplement som gir høyere protein og lite karbohydrater. Dette er en snack som brukes av idrettsutøvere etter en intens treningsøkt. Proteinbarer hjelper også med å bygge muskler, akkurat som proteinpulver.

Disse supplementene inneholder whey eller soya protein. Den naturlige ingredienser som er
inkludert spenner fra peanøtter, melk, havre, egg og sukker. For å forbedre smaken av disse barene er de også noen ganger overtrukket i sjokolade eller yoghurt. Den ernæringsmessige verdien avhenger av ingredienser som går inn å gjøre det proteinbarer.

Om du bare skal ha en liten smakebit av hva proteinpulver gjør for kroppen din, så anbefaler vi proteinbarer. Dette koster litt mindre, er bedre i smak og gjør akkurat like stor effekt som et vanlig proteinpulver. Derfor kan det være greit å starte i det små for å se om det har noen virkning i det hele tatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar