mandag 30. mai 2011

Gymgrossisten.no - Norges beste innen proteinpulver


Har du begynt å trene, men er litt usikker på hvor du bør kjøpe proteinpulvet ditt?

Setter du ting som "God service, billig og kjapp levering" høyt? I så fall bør du sjekke ut Gymgrossisten.no - som er den desidert beste leverandøren av proteinpulver på det norske markedet. Vi tok en liten test for å se om dette faktisk var en god nettbutikk, og vi ble ikke overrasket over resultatet.

Vi klikket oss inn på deres hjemmesider, og føler at vi ble godt mottatt. Et fint design som kan sies å være noe av det de satser på. Salgsfremmend er det nok også - spesielt når de fremhever tilbudene de har på en såpass sterk måte. Men vi gikk i hvert fall i fella og kjøpte oss et proteinpulver med sjokoladesmak. Greit nok.

Vi sjekket priser på de andre nettbutikkene for å se om vi hadde blitt lurt, gjort et kupp eller en vanlig deal. Og det heller egentlig mot de to siste. En blanding av de to sistnevnte. For Gymgrossisten.no virker å holde prisene lavere enn ALLE konkurrentene sine, men kun med rundt 10 kroner.

Greit nok. Dagen etterpå kom det vi hadde ventet på døren; en boks proteinpulver. Det tok altså under 24 timer å skaffe seg et proteinpulver fra Gymgrossisten, noe vi egentlig så på som helt perfekt. Skal du ha hurtig levert supplement til en god pris?

SJekk ut: Gymgrossisten.no

Da vet du hvor du kan få tak i det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar