lørdag 28. mai 2011

Kjøp billig proteinpulver hos Gymgrossisten


Kjøp billig proteinpulver hos Gymgrossisten

Gymgrossisten er en av de største og mest anerkjente nettbutikkene når det kommer til suppliment av treningsutstyr i Norge. Naturligvis selger de også kostholdsrelaterte produkter, og proteinpulver er et satsingsområde som de for alvor har gått inn for å selge mest mulig av.

Derfor har de satt inn følgende aktiviteter:

- Kjører gode tilbud.
- Rask frakt og ypperlig kundeservice.

Vi tok kontakt med Gymgrossisten.no for å få svar på et par enkle spørsmål, og det tok under 15 (!) minutter før vi mottok en mail fra de der det sto godt beskrevet hva som var tilfelle og hvilke muligheter vi hadde. God service kaller jeg det i hvert fall.

Og selve utvalget på nettsiden kan man rett og slett ikke kimse av. Når du kommer deg inn på proteinutvalget har du ganske mange muligheter å velge mellom. Det som slår deg er at alt er så oversiktelig, og at du enkelt kan navigere deg fra A til B på en kjapp og skånsom måte.

Prisene her er heller ikke så verst. Gymgrossisten er en av nettbutikkene som selger store mengder proteinpulver, noe som gjør at de kan holde prisene nede. Det blir som de store varehusene i USA der volum overgår pris. Men i motsetning til varehusene kan man si at du her vil få ypperlig service.

Da vi bestilte varen fikk vi det tilsendt per post etter to dager, noe som passet ypperlig. Postmannen kom på døren med proteinpulveret vårt, og vi så oss fornøyd med hele handleopplevelsen hos Gymgrossisten. Kan absolutt anbefale denne nettbutikken videre.
Besøk nettsiden deres: Gymgrossisten.no .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar