tirsdag 31. mai 2011

Guide: Hvordan få sommerkroppen 2011


Guide: Hvordan få sommerkroppen 2011

Det nærmer seg sommer, og i det russetiden er over for de unge menneskene i rødt og blått begynner folk å tenke på at kroppen sin bør være fin og rask til badesesongen for alvor er i gang. Sommerkroppen 2011 er noe av det som må repareres på, i tillegg til eksamenskarakterer og finanser mtp sommerferie.

Her er guide: hvordan få sommerkroppen 2011.

1. Vær klar over at du må trene hver dag for å få resultater. Alt avhenger naturligvis av hvor dårlig du ligger an, men du må være klar på at trening minst annenhver dag- og helst hver dag - må være et krav om du skal få de virkelig gode resultatene.

2. Meld deg inn på et treningsstudio. Det å ha en holdning om at man skal "trene hjemme hver dag" holder ikke. Motivasjonen synker i takt med omgivelsene, og du vil etter hvert merke at det ikke er like morsomt å trene hjemme som det er å trene på treningsstudio.

3. Skaff deg et ordentlig kosthold. Bytt ut junkfood med proteinpulver, og skaff deg et balansert kosthold med masse vitaminer og viktige ingredienser. Et godt tips er å kutte ut alt godteri og chips og heller erstatte det med frukt og grønnsaker.

Skal du opp i vekt (altså om du er mann), så anbefaler vi å øke middagsporsjonene dine med i hvert fall 50 %. Vektøkning er ikke akkurat noe hokuspokus - det gjelder bare å få i seg mer mat enn det man forbrenner.

4. Kjøp deg er ordentlig proteinpulver. Sommerkroppen 2011 er ikke mulig å få til uten å "jukse" litt. Ernæring er utrolig viktig, og hjelpemidler er så absolutt tillatt for å skaffe seg en kropp man kan være stolt av.

Kjøp proteinpulver her:

- Gymgrossisten.no eller
- Highwhey.no .

Begge to er ganske bra, men selv kjøper jeg proteinpulveret mitt hos Gymgrossisten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar