mandag 30. mai 2011

Proteinpulver er billigst på nett


Det er ingen tvil om at proteinpulver er billigere på internett enn i butikk. Så skal du ha deg noe proteintilskudd anbefales det at du ikke går på nærmeste Sunnkost og handler inn. Det blir mye billigere, og du får det tilsendt i posten etter kort, kort tid.

For at proteinpulver skal være billigst mulig må det naturligvis være en hel del konkurranse på akkurat dette punktet. I nisjen proteinpulver på nett er det en hel del nettbutikker som tilbyr mye av de samme produktene til mye av de samme prisene.

Her er et knippe av de nettbutikkene som selger proteinpulver på nett:

- Gymgrossisten. Den desidert største nettbutikken som selger treningsutstyr og treningssupplement på internett. Her kan du både kjøpe klær, treningsutstyr samt en hel del kostholdsprodukter. Her kjøper jeg mitt proteinpulver, og det fungerer fantastisk.

Hjemmeside: Gymgrossisten.no

- Highwhey. En litt mindre nettbutikk med cirka de samme prisene som Gymgrossisten. Det skal sies at anall proteinpulver du kan velge mellom her er litt mindre enn det det er hos sin "storebror", men du finner så absolutt det du ønsker å skaffe deg her også.

Hjemmeside: Highwhey.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar