tirsdag 31. mai 2011

Filmer som omhandler styrketrening


Spørsmål:

Hallo!

Jeg lurte på om dere vet om noen slike nettsider som selger filmer som omhandler styrketrening?
Er egentlig åpen for det aller meste, men det må være knyttet kunnskap til det, ikke noe "hvordan bli tynn på 6 minutter hver dag" opplegg..

Akkurat nå ser jeg DVDen Starting Strength Med Mark Ripptoe. Den anbefales til alle dere som trener styrke og som har fokus på både styrke, men også skadeforebyggende løft.

Svar:

Har aldri satt meg inn i treningsvideoer, men hvis du er interresert i gjennomførte artiklene om trening, sjekk ut: bodybuilding.com/fun/bbmaintrain.htm. De har mange svært gode artikler skrevet om trening, supplementer, vekt og styrke.

Nederst på den siden kan du finne de vanligste treningsprogrammene, og på bodybuilding.com kan du se videoer og bilder fra de fleste øvelser kategorisert etter hvilken muskel.

Hvis du skal begynne å lese på alle forskjellige treningsprogrammer, så blir det fort forvirrende. Mange har stikk motsatte teorier og alle lover at de gir best resultat... mitt tips: Finn en du synes høres bra ut, hold deg til den, og bytt dersom du ikke er fornøyd med resultatene etter noen måneder.

Det er utrolig motiverende å både lese om og se treningsvideoer som omhandler styrketrening. Kan med hånden på hjertet si at jeg trener mye bedre etter å ha sett en slik video og "pumpet meg opp" litt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar