søndag 14. november 2010

Tren og bli stor med proteinpulver


Den viktigste formelen til å trene og bli stor er å helle i seg proteinpulver mens man trener hardt og spiser masse mat. Tren og bli stor med proteinpulver er egentlig det beste og viktigste rådet vi har til deg som ønsker å gå mye opp i vekt når du er i gang med å trene styrketrening.

For styrketrening er veien å gå dersom du har kjøpt inn proteinpulver. Slanking med proteinpulver er ikke akkurat veldig vanlig nå til dags, mye på grunn av at det rett og slett ikke fungerer. Skal man tro de prognosene som er gjort av seriøse folk, så er det faktisk slik at det ikke går an å gå ned i vekt dersom du kun heller i deg masse proteinpulver.

Et annet viktig moment er selvfølgelig hvilket du kjøper inn. Ikke alle produsentene klarer å lage like bra pulver, noe som gjør at det selvfølgelig blir en glipp mellom de som har gjort grundig research på hvilket proteinpulver de skal kjøpe inn, og de som ikke har gjort det. Ta deg en tur innom Gymgrossisten og les deg opp på hva man skal forvente av en som kjøper proteinpulver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar