søndag 14. november 2010

Test av proteinpulver - her er det beste proteinpulveret

Vi tenkte at vi skulle kjøre en test på et valgt proteinpulver. Testen ble gjort på følgende måte; vi dro inn på Gymgrossisten.no, handlet det beste (og i denne saken; billigste proteinpulveret) før vi satte i gang med å trene knallhardt og spise like så mye. Kunne proteinpulveret være kilden til at vi gikk opp såpass mye i vekt som vi gjorde? Uansett; vi testet det ut.

Uansett, vi gjorde en liten test på noe som skulle vise seg å være helt ellevilt med tanke på hvor bra proteinpulveret fungerte. Ærlig sak; det er ikke akkurat veldig mange som mener at man utelukkende kan gå opp i vekt av å bytte proteinpulver, men vi kan egentlig garantere at dette er så absolutt mulig dersom du gjør de rette grepene også treningsmessig.

Kommer til å gi jordbær og vanilje ny sjanse. Jeg brant meg ut på noen ganske crappy smak på proteinpulveret. Enkelte merkevarer stiller opp med noen smaker som ikke er særlig gode på et proteinpulver. Selvfølgelig; enkelte klarer seg jo tipp topp, mens andre igjen sliter litt mer med å gjøre et godt inntrykk på deg.Triple Pro er proteinpulveret vi testet ut. Du finner det billig ved å trykke her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar