mandag 1. november 2010

Bland proteinpulver og olivenolje


Har du et ønske om å gå opp i vekt som følge av styrketreningen din? Lengter du etter å bli den største på stranden, og du ser etter kosttilskudd som kan hjelpe deg videre med nettopp dette? Løsningen kan faktisk være nærmere enn du tror.

Her er vår guide til hvordan du skal blande proteinpulver og olivenolje for å få den største og beste virkningen når det kommer til kosttilskudd og liknende.


1. Kjøp deg proteinpulver hos Gymgrossisten - Norges største og beste nettbutikk når det kommer til kjøp av kosttilskudd på internett. I dette tilfellet bør du helst gå til innkjøp av et proteinpulver med smak.

2. Kjøp deg olivenolje på din lokale matbutikk. Samme hva slags type det er, alt fungerer til dette formålet.

3. Bland proteinpulveret inn med vann, og tilsett 2 spiseskjeer med olivenolje per porsjon med proteinpulver & vann. Deretter har du en god mix som du absolutt kommer til å legge på deg av.

Prøv å kjør denne blandingen med proteinpulver og olivenolje en liten stund, før du ser hvorvidt du går opp i vekt eller ikke. Om resultatene uteblir, så er det mest sannsynlig det øvrige kostholdet ditt som ikke er bra nok - noe du da må rette opp i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar