tirsdag 9. november 2010

Kosthold viktigere enn trening


Det er som regel ikke det å trene riktig som er problemet, mener mange som sliter med å gå opp i vekt mens de trener. Men det er det å presse i seg mat som de, ved en vanlig hverdag, ikke trenger. Og da må man ha kosttilskudd for å klare dette - med hovedvekt på proteinpulver.

For det er slik at mange flere sliter med å få i seg nok mat og næring når de trener. Ikke så overraskende, da dette er en trend som har vart helt siden tidenes morgen. Når de aller fleste begynner å trene, så tenker de kun på at de skal løfte tungt - og ikke på at de skal få i seg nok proteinpulver. Ikke veldig gunstig.

Så dersom du på en eller annen måte skal klare å få i deg nok mat, så tror jeg at du må sette opp et kostholdsprogram som du nøye følger. Det å skrive ned antall kalorier, proteininntak og liknende er kanskje ikke nødvendig på mange måter, men ta i hvert fall det å spise nok som en god motivasjonsfaktor for å begynne å trene.

Husker selv at jeg slet med å spise nok og få i meg nok proteinpulver i starten. Men det gikk egentlig mest på at jeg ikke visste at man ikke skulle øke matinntaket såpass drastisk som man faktisk må for å legge på seg. Kjøp deg et proteinpulver og begynn å tren!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar