lørdag 6. november 2010

Skal du opp i vekt? Kjøp billig proteinpulver


Det å kjøpe proteinpulver når du skal opp i vekt er faktisk tilnærmet essensielt for å øke på, som man sier. Og når du har gått til innkjøp av proteinpulveret, nokså billig forhåpentligvis, så blir du nødt til å bruke det riktig. Riktig bruk av proteinpulver er utrolig viktig, i og med at man ikke skal blande det ut med hva som helst.

Om man skal bruke melk eller vann som utblandingsmiddel er selvfølgelig veldig subjektivt. Og det anbefales egentlig å bruke melk, da du også får i deg kalsium som følge av dette. Det er en gjenganger at proteinpulver med jordbærsmak ikke er særlig heldig å blande ut med melk, da man gjerne utelukkende skal ha jordbærsmaken om det skal være noe godt. Med sjokolade er lyden en litt annen, det skal sies.

Det rapporteres om folk som har gått opp 5-7 kilo i vekt på grunnlag av at de har brukt proteinpulver over 6 måneder. Om du skal ha disse resultatene, så er det også en del andre faktorer som du må ta høyde for når du har kjøpt proteinpulver. Skal du opp i vekt, så blir du nødt til å spise mer. Det er hovedregel nummer.

I tillegg må du spise mye kjøtt som kylling, trene hardt, spise grønnsaker og disse tingene. Velg en livsstil som passer ditt behov for å gå opp i vekt, og du må være klar for å bruke litt penger på produkter som gjør at du skal gå opp i vekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar