tirsdag 2. november 2010

Grunner til å kjøpe proteinpulver på nettet


Sett for deg at du allerede har innsett at du må begynne å helle i deg proteinpulver for å få noe særlig ut av treningen. Et godt utgangspunkt for deg som har som ambisjon å bli en stor og sterk mann/gutt/kvinne. Vi anbefaler altså å kjøpe protenpulver på internett av diverse årsaker. Her er noen av grunnene til at du bør kjøpe proteinpulver på internett:

1. Billigere proteinpulver. Det blir som regel (mye) billigere å kjøpe det fra internett enn feks å gå i en helsekostbutikk og handle derfra. Tro meg.

2. Større og bedre utvalg. Som regel er de største nettbutikkene såpass gode på hvilket sortiment de har at de kan tilby deg akkurat det du ønsker av ønsket mengde, pris, smak osv.

3. Vi har en del gode nettbutikker i Norge som selger proteinpulver på nettet. Den aller største heter Gymgrossisten, og er en vinner når det kommer til proteinpulver. Her får du også gratis frakt på bestillinger over 500 norske kroner. Men det er også noe som heter Highwhey som er en nettbutikk med litt mindre størrelse, men som er gode på priser og hurt frakt.

Disse tre tingene, i tillegg til en del flere som det å måtte veilede seg selv i butikk osv, er gode nok grunner til å kjøpe proteinpulver på internett. Om det er noe du lurer på med tanke på hele bestillingsprosessen, så kan selvfølgelig det besvares dersom du legger igjen en kommetar i kommentarfeltet. Jeg har bestilt en del produkter via Gymgrossisten og må si meg fornøyd med utvalg, pris og service!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar