søndag 7. november 2010

Proteinbar for deg som trener


Du har kanskje hørt om proteinpulver? Dette vidunderpulveret som skal få deg til å bli veldig stor og sterk på veldig kort tid. Fungerer det? Tja, det kan i hvert fall fungere opp til en viss grad. Mange mener at du også må tenke veldig nøye igjennom hva annet du putter i kroppen når du går på proteinpulver, og det kan nok også stemme. Men det er også noe som heter proteinbar - til deg som trener.

En proteinbar er en like sterk kilde til naturlig protein som det proteinpulver er. Forskjellen er bare at du, i tillegg til å få i deg masse proteiner, får i deg en hel del andre godsaker som gjør at du vokser i takt med hvor mye du trener. Ganske fantastisk prinsipp, er det ikke?

Så . Til deg som ikke ønsker å kjøpe proteinpulver - ta heller å kjøp en hel haug med proteinbar, slik at du kan få i deg masse godsaker uten virkelig å få dårlig mage eller andre ting som enkelte hevder at proteinpulver påfører deg. Kroppen kan ikke ta inn rent protein uten at det går ut over en del ting. Husk på det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar