søndag 12. desember 2010

Hva skal man blande proteinpulver med?


Du tenker kanskje at vann er det eneste alternativet å blande ut proteinpulver med. Noe som faktisk ikke stemmer i det hele tatt. Det finnes nesten utallige væsker du kan blande ut proteinpulver med - og at det fortsatt er utrolig godt og velsmakende. Proteinpulver mister ikke akkurat effekten av at det blir blandet ut med noe annet enn det som står på pakken.

Melk er fantastisk. Her får du både i deg masse kalsium og en god smak. Du har kanskje drukket Tines produkter med melk med smak - eksempelvis sjokolade og jordbær? Slik vil også ditt proteinpulver smake om du blandet det ut med melk, gitt at du har kjøpt et proteinpulver som er godt på smak da selvfølgelig.

Videre er jo også nevnte vann det kanskje mest brukte utblandingsmiddelet til proteinpulver. Det er både godt, sunt og velsmakende . Akkurat slik man faktisk ønsker at proteinpuvler skal smake.

Alkohol og liknende er selvfølgelig helt utelukkende da man ikke akkurat bør blande trening og alkohol av naturlige årsaker. Både det at det mest sannsynlig ikke smaker særlig godt dersom man blander proteinpulver og alkoholholdige drikker, men det finnes selvfølgelig alternativer som nevnt ovenfor.

Kjøp proteinpulver billig her hos Gymgrossisten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar