mandag 13. desember 2010

Proteinpulver og treningsprogram


Manualet aka treningsprogram ?

Alt handler om å skaffe seg et proteinpulver som du skreddersyr sammen med treningsprogrammet ditt. I hvert fall ingen vits i å kjøpe seg et proteinpulver som du ikke bruker - noe du ender opp med dersom du ikke har noen plan med hele treningsprosessen din.

hehe. har et sted der hvor du kan lage ditt eget helt gratis ^^ hmm .. men kanskje det ikke passer deg helt . men kompisen min har vært Norges mester 2 ganger i styrkeløft .. .å flere der som har norges rekorder i forskjellige øvelser .. å de bruker dette programmet . Du kan egentlig bedre å kjøpe deg et proteinpulver som passer ditt treningsprogram.

Gymgrossisten.no - kjøp billig proteinpulver her.


hmm når det gjelder proteinpulver, hvis du vil kjøpe billig ... vurdere å kjøpe i sverige ekke sikker på nett side .. MEN uansett når du skal kjøpe på Nettet MÅÅ du være forsiktig.. for det er veldig mange produsenter som putter ting oppi proteinene sine som ikke står på innholdslista (BOL)

grunnen til at dem gjør det er jo rett å slett pga at etter at du har brukt deres produkter så vil du jo merke STORE forandringer i forhold til et ÆRLIG produkt

Whey er Ærlige .. så der finner du ikke bol .. osv ..

men lykke til ^^

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar