lørdag 11. desember 2010

Proteinpulver for stor kropp


Det finnes ingen snarvei til en stor og lekker kropp er det noe som heter. Men det er faktisk ikke helt sannheten. I tillegg til å bruke anabole steroider, som vi overhodet ikke oppfordrer til - det skaper bare masse tull med kroppen din, så er det mulig å kjøpe proteinpulver for stor kropp. Men det er altså mange som kjøper inn proteinpulver uten å trene - noe som ikke fungerer.

Skal du gå opp i vekt, så blir du selvfølgelig også nødt til å trene ved siden av. Med mindre du ikke gjør det, så stiller du faktisk ikke akkurat veldig sterkt når det kommer til å bli stor.

Det finnes to ting som gjør at du skal oppnå den kroppen du skal ha:

1. Beinhard trening med et treningsprogram skreddersydd for din kropp og dine behov.
2. Et sunt og balansert kosthold som fungerer til din kropp. Og i tillegg blir du nødt til å proppe i deg ting som proteinpulver og liknende.

Så det du skal gjøre for å bli stor er å melde deg inn på et treningssenter, finne deg en treningskompis for så å kjøpe inn et proteinpulver som passer for deg. Vi har tidligere skrevet om masse proteinpulver-typer som fungerer utmerket, så det er bare å lete litt rundt på bloggen her etter gode tips og tilbud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar