onsdag 22. desember 2010

Helseeffekt ved proteinpulver


I tillegg til at man blir stor og sterk av proteinpulver, så har det også noen helseeffekter- og vi sier ikke at alle er like positive. Men det er en gang slik at proteinpulver har innvirkninger på kroppen både når det kommer til tyngde og vekt, men også indre organer.

Vi tok for oss noen helseeffekter ved proteinpulver, og ser hva dette stoffet har mulighet til å gjøre for kroppen din. Kanskje vil du bli overrasket - kanskje ikke...

Proteinpulver
inneholder først og fremst ganske store mengder av aminosyren cystein som kan brukes til å lage gluten. Imidlertid er denne aminosyren ikke avgjørende for å desturere noe av det du allerede har i kroppen, så det skal ikke gå så sterkt ut over de mest vitale organene du innehar.

Imidlertid foreslo en annen studie at store mengder proteinpulver kan øke glutiane nivåer i kroppen din, noe som kan være lite spennende for deg som ønsker å ha en frisk kropp. Det skal dog sies at det trengs utrolig stor økning i glutiane nivåer for at det i det hele tatt skal være vits i å la alarmene lyse rødt. Glutathione er en antioksidant som beskytter kroppen mot frie radikaler og noen giftstoffer, og studier hos dyr har antydet at melkeproteiner kan redusere risikoen for kreft.

Kjøp proteinpulver her: Gymgrossisten.

Men etter all sannsynlighet vil ikke immunforsvaret ditt være særlig svekket med tanke på kreft og andre situasjoner dersom du kjøper inn proteinpulver

Med andre ord er det ikke særlig mange negative helseeffekter rundt proteinpulver som enkelte først antok. Men det du etter all sannsynlighet kommer til å merke i starten er at avføring vil bli" lettere" enn det har vært tidligere. Studier viser at kroppen etter all sannsynlighet ikke klarer å ta opp rent protein, noe som blir en smell for de som drikker mye av det - og drikker fort. Avhengig av hvert produkt individuelle serverer størrelse anbefalinger, blir rundt tre-serving prøver involvert så mye som 210 gram (7,4 oz) av pulver testet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar