søndag 12. desember 2010

Hva fungerer best av proteinpulver vs kreatin?


Spørsmålet om man skal satse på kreatin eller proteinpulver når man går opp i vekt dukker gjerne opp hos ungdom som ønsker en kjapp og sikker oppgang i antall kilo. Og hva som er best av kreatin og proteinpulver er egentlig ikke godt å si, men vi gjorde en test for å se hvor fort man kunne gå opp av de forskjellige produktene.

Kreatin er et kosttilskudd som avhenger av at du drikker veldig mye vann. Kreatin hjelper på den måten at vann legger seg i musklene dersom du trener de opp - slik at du har noe å fylle på vann i. Med andre ord er dette produktet ikke særlig velvarende om du ikke holder på med kreatinkur over god tid. Vannet blir jo ikke liggende i musklene i "evig tid", noe som betyr at du kanskje heller bør se på proteinpulver som et godt alternativ.

Om du går til anskaffelse av et billig proteinpulver, så er det mye større muligheter for å ha en vedvarende økt muskelmasse. Det er faktisk sli at utrolig mange matvarer består av mye protein, og dette er ting som bygger musklene over lang, lang tid. Med andre ord finner du mye større varig glede av å gå til innkjøp av proteinpulver som du gjør at å gå til innkjøp av protein.

Så det er en del uenighet i diverse miljøer hva som er best på proteinpulver vs kreatin, men det er klart at det er bred enighet om at begge kosttilskuddene fungerer perfekt som påskudd for deg som ønsker å trene og bli stor. Alt du trenger er en liten sjekk innom Gymgrossisten.no.

Skal du kjapt opp i vekt; kjøp kreatin.
Skal du opp i vekt som varer lenge; kjøp proteinpulver.

Enkel og grei sak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar