søndag 12. desember 2010

Skal du være kongen på treningsstudioet?


Ikke mange kan skilte med å være kongen på treningsstudioet... det vil si; det finnes utrolig mange av de som prøver å løfte hardt og ta seg godt ut ved å sjekke speilet hele tiden, men det er kanskje ikke disse man regner som konger på treningsstudioet?

For hva trenger man for å bli den beste fyren på treningssenteret?

Selvtillit, en kul outfit og en stor kropp. That's about it. For resten kommer vel slik det kommer - og du trenger jo ikke akkurat pumpe masse jern dag ut og dag inn for å bli kongen av treningsstudioet, selv om det helt klart er fordelaktig.

Jeg er enig i det du sier. Det er ille når folk er ute etter andre bare på grunn av hvordan de ser ut. Men mye av grunnen til at det er sånn er fordi noen ødelegger for mange. Det er nok av eksempler på klysete rike mennesker som virkelig går inn for å vise det til alle andre at de er det. Selv om alt de har gjort så langt i livet er å bli født og gå noen år på skole uten å ha tjent en krone for egen maskin. Da synes jeg det er stakkarslig å se ned på en person som har foreldre med dårlig kropp og ikke har trent nok på treningsstudioet .

Det er stort sett de som roper høyest og flasher seg mest som blir sett på som eksemepelet for en gruppe. For veldig mange er det nok å ikke like disse jeg har beskrevet over, for å hate en hel gruppe. Det er det samme med innvandrere. Mange misliker jo innvandrere generelt, selv om de ikke kjenner en selv engang, men de har fått inntrykket ødelagt av avisoverskrifter der det står at innvandrere lager trøbbel.

Uansett handler egentlig ikke dette om etnesitet hos nordmenn vs utlendinger, men det er faktisk slik at de fleste som "flasher seg selv" foran speilet ute på treningsstudioet og i garderoben faktisk ikke er av norsk opprinnelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar