lørdag 2. april 2011

Hvordan velge riktig proteinpulver


Typisk å muskelmassen eller miste fett, du holde proteininntaket høyt. En god tommelfingerregel å beregne proteinpulver for mager muskel gevinst er å multiplisere din lean body mass med 1 til 1,5.

Uansett er du nødt til å velge det riktige proteinpulveret - slik at du ikke går på en smell og velger noe som rett og slett ikke fungerer i det hele tatt. Du kan jo lese deg opp hos en av våre annonsører for å best mulig få utbytte av treningen.

til alle som er en nybegynner til dette konseptet, tanken på å spise 6 kyllingbryst en dag eller 8 eggehviter hvert måltid kan virke som en skremmende oppgave. Frykt ikke som det er et alternativ til å spise hele mat proteinkilder en dag som er garantert å levere like gode resultater på.

Alternativet er å innta 2-3 proteinpulver er i form av en proteinshake. Men dette er egentlig ikke noe alternativ vi så absolutt kan anbefale - tro oss.

Det er flere fordeler ved å konsumere 2-3 protein shakes i stedet for hele mat proteinkilder hele dagen. Men du blir nødt til å kjøpe et proteinpulver før du begynner å trene. Men man skal rett og slett ta det piano i starten med å endre kostholdet så alt for mye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar