lørdag 16. april 2011

Hvor mange ganger daglig skal man bruke proteinpulver?


Mange folk kommenterer og spør i bloggen om hvor mange ganger daglig man skal innta proteinpulver - og vi har svaret. Èn til morgen, èn etter trening og èn gang til kvelds.

For hvor mange ganger daglig skal man bruke proteinpulver?

Er du disiplinert og følger den rytmen regelmessig, så skal du fort se at resultatene kommer så og si med en gang. Det gjelder ikke å innta proteinpulver fem ganger den ene dagen, for så å ha en pause på en tre-fire dager før du inntar det igjen. Da vil kroppen stoppe opp med å bygge muskler, og du vil se nedgang.

B
rukere av proteinpulver bør vite at det er laget for å innta daglige doser som kosttilskudd. Det er ikke nødvendig at proteinpulver er inntaket av kroppsbyggere rene kosthold, men normal person gjør kan inntak det for ernæringsmessige fordeler. Mange eksperter strides om det er noe vits for "normale" mennesker å innta større mengder proteinpulver, men vi kan vel bare innse at dette er noe som bodybuilderne har stor tro på og som de bruker regelmessig.

Som sagt bør du ha en plan på hvor ofte du dytter i deg et proteinpulver, da mange unngår det faktum at dette er et hjelpemiddel som egentlig ikke bør tukles alt for mye med da det går direkte på kroppens helse. ALDRI ta proteinpulver mer enn tre ganger daglig - da vil du både miste effekt og helsemessige fordeler du kanskje hadde tidligere.


Men man må også ta forholdsregler før du velger bruk av proteinpulver i og med at det kanskje ikke er aktuelt for mennesker i visse tilstander - eksempelvis mennesker som har lever-og nyreproblemer. Antall gram og hyppighet nevnt av oss bør tas med i og med at det er anbefalt grunnlag av vekt, alder og aktivitetsnivå.

Les alltid på etikketen hvor mye du bør innta før det begynner å gå galt. Ingenting er verre enn at man går på en ekte smell når man skal begynne å trene for fullt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar