fredag 29. april 2011

Velg riktig proteinpulver

VELG RIKTIG PROTEINPULVER


Hva sluttresultatet håper jeg å ? Noen mennesker ønsker å bygge muskelmasse. Andre ønsker å øke sin energi-nivå. Mange idrettsutøvere tar proteinpulver før og etter intense treningsøkter å hjelpe fart deres muskel utvinning.

Hvor lenge har det vært markedet? Det er best å velge kosttilskudd som har vist seg. Snakk med andre som har tatt dem og se hvilke resultater de har hatt.

Hvor kan jeg kjøpe den? Hvis du har suksess med et proteinpulver i pulverform, vil du vite at du kan fylle batteriene dine hver gang du må. Mange nettbutikker holde store forsyninger av kosttilskudd lager du trenger ikke å bekymre de vil være ute når du bestiller. Finn ut hvor fort de sender slik at du vet hvor langt i forveien du trenger å bestille.

Hva smaker det som? Enkelte kosttilskudd har en sterk smak og noen er opprettet for å være nesten smakløs. Mange foretrekker uten smak slik at de kan blande den med deres favoritt juice eller frukt.

Sørg for at proteinpulveret blander godt siden du ofte ønsker å sette det i smoothies. Hvis du strø pulver på havregryn eller frokostblanding du vil legge merke smaken mer. Noen butikker vil sende deg en prøve for en liten avgift, slik at du kan teste smaken før du kjøper en stor mengde.

Men husk å kjøp proteinpulver på internett - det er det viktigste.


Hvilke aminosyrer er i protein? For å fullt utbytte av noe proteinpulver den trenger den riktige kombinasjonen av aminosyrer og fett. Finn ut hvilke ingredienser er i pulveret du velger og forholdet mellom hver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar