torsdag 31. mars 2011

Kjøpe treningsbenk eller dra på treningsstudio?


Prisen på den tilsvarerer ca 1 år på treningsstudio, og der får du bruke flere typer apparat og vekter. Jeg var også sånn at jeg ikke ville trene på studio før jeg hadde prøvd det. Nå finnes det jo også de studioene som har åpent 24 timer i døgnet så du kan trene når du vil.

De ønsker kunder så du kan nok møte opp i skranken og få prøve deg noen ganger før du eventuelt stifter medlemskap.

Du må også huske at dette apparatet tar stor plass.

Vil anbefale studio. For det første vil du kunne oppnå større variasjon, og av egne erfaringer blir egentreningen heller dårlig. Skaff deg heler en kompis og lag mål sammen, trenger du hjelp til opplegg er det bare å si ifra. Det er i tillegg for lite vekter. Va vel 60kg totalt etter å ha skumlest? Og alle tar 60kg benk etter et par uker når teknikken sitter.

Det at folk bare glor og prater vil jeg si er oppskrytt, ved tung løfting blir det lange pauser, dermed blir det snakk. Det enkleste er bare å tenke på deg selv, ha kontroll på puls og tenk på tanker som girer deg opp!

Det er kanskje bedre å dra på treningsstudio enn å kjøpe en benk hjemme. Men det vil jo selvfølgelig også lønne seg å kjøpe inn proteinpulver når du skal begynne å trene. Men alt handler om kosthold, trening og motivasjon. Dette er alfa og omega om du skal bli større!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar