lørdag 30. april 2011

Fungerer proteinpulver optimalt?


Fungerer proteinpulver optimalt?

Mange lurer naturligvis på om proteinpulver i det hele tatt fungerer. Og forskning viser at det så absolutt gir mange helsemessige fordeler, blant annet dette med å øke i vekt på en kjapp og trygg måte. Det er ingen som tror at proteinpulver vil få deg til månen, men det er et godt kosttilskudd for deg som ønsker å øke i vekt på en kjapp og trygg måte.

Proteinpulver er bare en praktisk måte å konsumere store mengder protein i en form som er enkel å tilberede og lett og raskt absorberes av kroppen. Med andre ord veldig gunstig for deg som skal begynne å trene seriøst.

Proteinpulver kan definitivt hjelpe deg å bygge muskler, fordi det er egentlig det protein som kreves av musklene dine ... med andre ord er det ingen magi finnes i pulver, er det bare protein og muligheten for det tas opp raskt av kroppen.

Siden absorpsjonshastigheten inn i kroppen av protein tilskudd er mye raskere enn hele maten de gjøre stor pre-, post-, eller under-trening "måltider" som kroppen din trenger protein og energi mer dette punktet enn noen andre.

Nøkkelen er å få ditt ernæring rett i første omgang, og deretter bruke proteinpulver til "supplement" din diett. Ha et godt kosthold ved siden av, så skal du fort få se at du vil gå opp i vekt og trene bedre enn nødvendig egentlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar