fredag 29. april 2011

Treningstips fra proteinpulver-gutta

Hvis man er skikkelig seriøs, bør man uansett trene beina, men det har ikke så mye med symmetrien å gjøre ;-]
Tingen er at kroppen lærer seg å bedre syntetisere proteinene som opptas når de største muskelgruppene, gjerne muskler over flere ledd (baseøvelser), får seg en skikkelig trøkk. De mest kjente, og de viktigste baseøvelsene er knebøy, markløft og benkpress. De to første tar mye på beina.

Når man tar knebøy vil man innvolvere en stor prosentdel av kroppens musklatur og sende signal til kroppen om at her må det vokses! Når man tar mindre øvelser, f.eks bicepscurl, vil kun en svært liten del av kroppens musklatur aktiveres. De største øvelsene vil med andre ord bl.a fremme kroppens produksjon av veksthormon og testestoron. Vil man oppnå sitt vekstpotensiale i overkroppen lønner det seg å kjøre hele kroppen.

Ser begge kosttilskuddene dine er fra Tech Nutrition, bestilt det fra nettet eller kjøpt på helsekostbutikk?
Uansett, tror du betaler alt for mye for alt for lite.. hvis du skjønner.. (Ang. ProZyme)
Er brukt veldig mye penger der på finjustering og ting du vanligvis ikke kommer til å få utbytte av, men for all del - har du økonomien for det, er det et av markedets beste proteintilskudd.. Jeg ville nok heller satset på et billigere alternativ, f.eks Basic-serien som også er produsert av Tech Nutrition - da kan du heller ta en shake ekstra om dagen og oppnå et mye høyere inntak.

=)

Ang. kreatinen er jeg litt blank.. Har ikke prøvd, har veldig lyst til å prøve. Eneste som stopper meg er økonomien, må se til å skaffe meg jobb først =)
Hadde vært kos om du skrev litt om erfaringene du har gjort deg om kreatin, det vanlige er jo å legge på seg fra 1-3 kg, men noen igjen får nesten ingen utbytte av det. Fikk du mer trykk på treninga? Osv..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar