mandag 26. desember 2011

Proteinpulver til nyttårsforsettet

Veldig mange mennesker begynner å tenke på å trene når man runder nyttår. Et såkalt fast nyttårsforsett mange mennesker har er å enten gå opp eller ned i vekt - alt ettersom om man er overvektig eller kanskje ikke helt fornøyd med muskelmassen på kroppen sin.

Og da gjelder det å få tak i noe skikkelig proteinpulver slik at man gjør det hele mye enklere.

Skal man ta treningen seriøst uten å gå på en stjernesmell, så er det noen ting du må tenke på når du skal begynne å trene etter nyttår.

Vi har satt opp en liste for deg slik at det skal bli enklere å huske på.

1. Du skal ha et riktig og balansert kosthold.

Kutt ut all "overflødig" mat dersom du skal ned i vekt, og pass på å få i deg rikelig med mat dersom du skal opp.

Den store feilen man unge mennesker gjør når de skal gå opp i vekt er å kjøpe en bøtte med proteinpulver, ta seg inn på et treningsstudio og forvente at alt
skal gå av seg selv. Dette er feil. Riktig kosthold med fisk, kylling og tunfisk er alfa & omega dersom du skal klare deg godt.

2. Ikke kjøp feil proteinpulver.

Det finnes forskjellige typer proteinpulver som det hjelper å lese seg opp på før man begynner å "bole". Om man kjøper det første og beste bare fordi man synes at boksen ser kul ut, så kan jeg nærmest garantere at man går på en kjempesmell. I hvert fall vil du ikke ha samme fremgangen som de som bruker en 3-4 minutter på å differensiere boksene på Gymgrossisten.no.

3. Ikke gi opp.

Om du har den minste viljestyrke, så anbefaler jeg at du bruker den når det kommer til styrketrening og bøtting av proteinpulver. Selv om det ikke smaker godt eller er særlig fristende å komme seg ned til treningsstudioet, så er du rett og slett bare nødt til å gjøre det med mindre du har noe annet VELDIG viktig å foreta deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar