fredag 30. desember 2011

Hvor ofte bør du trene for å gå opp i vekt?


Hvor ofte du burde trene kommer ann på hvilke muskler du trener når du driver på, og hvor mye tid du bruker, en fin huskeregel er at du burde hvertfall ha en dag (24 timer) pause mellom hver gang du trener en muskelgruppe. Du kan trene styrke 7 dager i uka, men da blir det nok ikke så lange økter, og du vil sannsynligvis fokusere på en muskelgruppe hver dag.

Det er 100 forskjellige måter å trene muskler på, finn deg et oppsett som passer deg, prøv masse forskjellig og finn ut hvilken type trening og øvelser du trives med. Iform.no er en bra side for å finne info, eller treningsforum.no

Kosthold og kosttilskudd har jeg ikke peiling på, men det er greit å få i seg proteiner i en eller annen form etter trening, sjokolademelk,YT, tunfisk e.l. Proteinpulver fungerer i aller høyeste grad dersom du skal ha kjapt og enkelt måltid som fungerer bra for å øke muskelmassen.

Men - hvor ofte bør du trene for å gå opp i vekt?

Dette avhenger selvfølgelig av veldig mange ting, men i bunn og grunn er det jo en gang slik at man kan argumentere for at trening ikke er særlig givende dersom man ikke trener minst to ganger i uken. Skal man opp i vekt, så blir man nesten nødt til å endre hele livsstilen sin - spesielt når det kommer til trening og kosthold.

Det er ingen enkel vei, men jeg kan garantere at dersom du drar på treningsstudioet når du skal, finner deg en god bøtte med proteinpulver og gjør som du skal i et par måneder, så er det ganske enkelt å gå opp i vekt.

Besøk gymgrossisten.no om du skal ha det billigste proteinpulveret og andre ting som kan hjelpe deg i treningen. Dette omfatter kreatin, treningstøy ++.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar