mandag 20. juni 2011

Her får du det beste proteinpulveret


Det å skaffe seg det beste proteinpulveret er ikke alltid like lett. Men vi har gjort et forsøk på å levere det beste og billigste proteinpulveret. For du har faktisk to tips når du skal skaffe deg noen gode proteiner til en svært billig penge.

1. Dra til sverige og kjøp proteinpulver. Her vil du få kosttilskudd til under halv pris av det som finnes i liknende butikker i Norge.
2. Kjøp proteinpulver på internett. Her er det mye penger å spare, og du kan skaffe deg haugevis med pulver til cirka halv pris av det som finnes i Norge.

Det å spare en del penger på hverdagslige ting som proteinpulver og mat gjør at lommeboken holder mye lengre. Du skal vite at det å spare penger på proteinpulver kan gjøre deg tre-fire hundre kroner billigere enn det som opprinnelig bør betales.
Men hvorfor er det mulig å kjøpe så billig proteinpulver på nett?

1. Mange leverandører har lager også i utlandet, og flagger ut produksjonen for at det skal bli billigst mulige teknaliteter og produksjon. Et svært viktig punkt.
2. Lave kostnader når man driver en nettbutikk.
3. Man kan sette frakten på kunden som betaler, og det blir en vinn-vinn situasjon der kunden får billig proteinpulver, og nettbutikken ikke trenger å betale for logistikk.

Kjøp proteinpulver hos Gymgrossisten.no, det er vel de beste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar