tirsdag 24. juni 2014

Det beste proteinpulveret for å få sixpack

Proteinpulver til synlig sixpack

Veldig mange tror at man kan få sixpack ved å bare bli så tynn som mulig gjennom kardiotrening. Det man da overser er det simple faktum at sixpacken kommer som følge av at man har store muskler i mageregionen og ikke at man har lite fett på resten av kroppen.

Riktignok er det sammenhengen mellom lav fettprosent og god magemuskelatur som gir det optimale resultatet.

Men hvilket proteinpulver er det egentlig som er best for å få sixpack?


For det første bør pulver din bestå av whey protein isolat. Sørg for at det er whey protein isolat og ikke konsentrert protein. Det må være isolat. Grunnen til dette er fordi myseproteinisolat absorberer bedre inn i kroppen enn andre former for protein. I tillegg er det mye lettere å blande denne type proteinpulver ut med vann/melk for at det skal være enklere å få i seg.

I tillegg bør pulveret ha lite karbohydrater og sukker.
Eventuelle overskytende karbohydrater i proteinpulveret vil gjøre det vanskeligere for deg å miste laget av magefett som dekker magemusklene. Det beste pulveret for å få sixpack vil inneholde kunstig søtningsstoff da dette vil redusere antall karbohydrater betraktelig.

Som siste punkt kan det være greit om man får i seg ekstra glutamin da dette vil øke hastigheten musklene restitueres på. Dette er egentlig noe som ikke er nødvendig, men som jeg selv har begynt å se etter når jeg handler inn kosttilskudd. Det viktigste er de to første punktene.

Og husk at smaken bør komme i siste rekke. Grunnen til at du får i deg proteinpulver er ikke fordi det smaker så utrolig godt, men fordi du skal se resultater etter en kort stund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar