søndag 22. juni 2014

Hva skal man tenke på når man kjøper proteinpulver på nett?

Når det kommer til å øke muskelmasse og få en mer markert og fin kropp, så kan proteinpulver være midt i blinken. Alle bodybuildere bruker kosttilskudd, og til tross for at du ikke ønsker å bli like stor som dem, så vil du fortsatt måtte få i deg noe ekstra styrke i forhold til kosten din for å oppnå en vektøkning.

Men hva er det egentlig ved et proteinpulver som gjør at det er verdt å kjøpe?


Vi har sett litt på hvilke faktorer som bør passe når du kjøper proteinpulver på nett.

Pris

Selvfølgelig er det slik at prisen kommer til å spille en rolle for mange mennesker. Man har jo en begrensning på hvor mye man ønsker å betale for et proteinpulver og det å kjøpe billigere vil ofte være en klar fordel.

Det er veldig mange pulvere som har ulik kilopris – og her går det ofte på type proteinpulver. Der hvor konsentrater og kaseinvarianter er dyrere vil et mysepulver ha en tendens til å være billigere.

Jeg vil faktisk mene at de litt billigere proteinpulverne er de som treffer folk flest da de mer kostbare som regel er skreddersydd for å møte et enkelt behov

(hurtigoppslukning, sakte fordøyelse, ekstra aminosyrer etc.). Selv har jeg aldri vært en fyr som har brukt tusenvis av kroner på et enkelt proteinprodukt.

Det at man nå kan kjøpe proteinpulver enkelt på nettet er en stor grunn til at folk blir mer prisbevisste. Man kan enkelt sammenlikne diverse nettbutikker og finne frem til den man liker best. Selv handler jeg alltid hos Gymgrossisten.no.

Smak

Det er egentlig ikke så mye å si om dette punktet bortsett fra at det er egentlig en ganske ekstrem forskjell i hva forskjellig kosttilskudd smaker.

Personlig er jeg en sjokolademann, men jeg har kompiser som ikke klarer annet en jordbærsmak.

Du er egentlig nødt til å tenke på hva du er mest glad i og kjøpe inn deretter.

Vitamin-og mineralinnhold

Et punkt mange overser når de skal kjøpe proteinpulver er vitamin- og mineralinnholdet. Det er nå slik at mange pulvere er forsterket med en rekke vitaminer og mineraler, noe som vil være veldig greit å ha med seg på kjøpet.

Dette er nok (dessverre) et punkt som har en relasjon til pris da flere vitale vitaminer også vil koste mer i produksjonskostnad, men det er ikke avskrekkende forskjeller.

Kalsium er blant annet noe som tilsettes i flere og flere proteinpulvere da man godt etter hvert kan kutte ut å drikke melk og heller ta en proteinshake i stedet for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar