onsdag 16. februar 2011

Hva er proteinpulver egentlig?

Hvis du ønsker å få stor og sterk, ikke glem å ta protein pulver. Bodybuildere har lenge stoles på protein pulver for å sikre at de får det høye nivået av protein for å beef opp kroppen gjennom å løfte vekter og mosjon. Protein pulver er ikke bare for kroppsbyggere eller 98-pound sveklinger håper å bulk opp, imidlertid.

Forskning har vist at inntak av protein pulver hver dag kan øke immunforsvaret helse, lette helbredelse av sår etter kirurgi eller skade, og fremme sunn hud - i tillegg til å fremme muskelstyrke og utvikling. Et kroppen trenger protein daglig fordi det er det muskler og vev er bygget, og det er ingen plass der kroppen kan lagre ekstra protein. Behovet for tilstrekkelig protein i menneskekroppen er andre bare behovet for vann.

Heldigvis har det blitt funnet at de fleste varierte dietter - inkludert vegansk - får rikelig med protein gjennom daglig inntak av ulike matvarer kombinasjoner. Noen mennesker liker å supplere sine protein inntaket, men, eller noen ganger erstatte et raskt, enkelt protein shake for et måltid.

Protein pulver er laget av fire grunnleggende kilder: myse (fra melk), egg, soya og ris. Protein pulver kan også være en kombinasjon av en eller flere ingredienser. Disse konsentrerte kilder til protein er behandlet i pulverisert form, skal rekonstitueres i flytende form som en protein shake når det blandes med vann, juice eller melk. I tillegg kan protein pulver bli stenket på korn, rørt i supper eller stuinger, og kokt i bakevarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar