onsdag 1. april 2015

Guide: Slik får du mest ut av proteintilskudd

Skal du ha mest mulig ut av proteintilskuddet er du nødt til å bruke det riktig. Vi mottok en henvendelse fra en leser som lurte på hvordan man får mest ut av kosttilskuddet sitt.

Spørsmål:


Noen som har et godt svar på denne titelen? har en slik en Whey protein stor boks, åssen mengde og sånn, står noe kaos om vekta og shit men fant ikke helt ut av det. må man ta det hver dag om man først starter? og må man da være i fysisk aktivitet den dagen, noe med styrke?

All info mottas med takk.


Det står at man skal ta 1-3 ganger om dagen, hva er anbefalt da? Trener styrke bare 3 ganger i uka, men håndball 4-5.

Svar:


Proteiner er bra og ta vis du er aktiv.. Du bygger fortere muskler og du kan yte myyye mer en til vanelig.. Jeg trener selv 5dager i uka og jeg føler det blir en bedre start på dagen med en shake med proteiner.

Begynner du så er det veldig bra og gå på det hele tia, det er ikke snakk om å være avhengig..

Når jeg trener 5ganger så er det best jeg tar proteinene hver dag i en fast rytme, men husk! Mat er det viktigste når det gjeler trening. Uten mat duger ikke treningen...

Jeg spiser 6-8måltider til dag det er inkludert 3 protein shake, protein shaken skal du ta morgen,lunsh, etter trening og vis du vil før du legger deg.

Men hvis du ikke vil gjøre det SÅ intenst i begynnelsen, så kan det være lurt å ta en bare etter trening og kanskje én til frokost eller lunsj. Men som tidligere nevnte sa: MAT ER DESIDERT det viktigste!! Hvis du trener håndball i tillegg er det også lurt å tenke på hva slags styretrening du gjør. Du trenger mye eksplosiv styrke, men må samtidig være smidig. Pga at Proteiner gjør at treningseffekten bedres drastisk, så burde du holde et øye med at du ikke trener deg "stiv". Har sett mange eksempler på gode spillere som har ødelagt endel sesonger med å bli for "svære" rett og slett!

Vil du ta dette med kosttilskudd enda litt lenger kan du begynne å bruke Kreatin, men det er nok ikke aktuelt nå i begynnelsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar