søndag 21. september 2014

Kreatinpulver versus kreatinpiller - hva er best?

Det er to måter å få inn kreatin på; nemlig gjennom piller og pulver. Jeg har prøvd begge deler og har rådført meg med X antall kostholdseksperter og kommer frem til samme konklusjon:

Det er ingen forskjell.


Smake vondt/smakløst


Altså, misforstå meg rett her. Det er en forskjell i form av at det er enklere å svelge et par piller enn å kaste i seg en shake som ikke smaker spesielt godt (let´s face it - det gjør det ikke). Så det at det er en enklere måte å få tilført kreatin på er det vel ingen som protesterer på.

Pris


Det er også en faktor som kalles pris som veldig mange er opptatt av når de skal kjøpe seg kosttilskudd. Og jeg forstår at det for studenter og mange andre er viktig å få maksimalt ut av lommeboken, men da er jeg redd du bare kan glemme å kjøpe kreatinpiller.

Pillene ligger i et såpass mye høyere prissjikte at det ikke vil være nødvendig engang å ta seg bryet til å se på dem. Allikevel føler jeg at man får mye for pengene.

Konklusjon


Hvorvidt du skal velge kreatinpulver eller kreatinpiller er naturligvis opp til deg selv, men ved å velge piller vil du på en måte kjøpe deg til en mer smakløs og lettere tilgang til den gode effekten kreatin gir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar