mandag 21. april 2014

Hvordan få six pack på to uker (14 dager) hjemmefra

Det er en del som tviler på at "2 ukers"-programmer fungerer i særlig stor grad når det kommer til trening. Den generelle oppfattelsen av trening og treningsmetoder er at alt tar så fryktelig lang tid, noe som er en feiloppfattelse.

Spesielt magemusklene er spesielt sensitive for muskeløkning og det tar ikke lengre enn to uker for å få six pack.

Men det er noen råd du må følge.

1. Ikke følg de samme øvelsene hver dag.

Annen hver dag tar du "sidelengs sit-ups" hvor du legger benene på siden og dytter overkroppen opp på akkurat samme måte som du har gjort på normale sit-ups. Og de dagene du ikke gjør dette er du nødt til å ta vanlige sit-ups og "planken".

Et par dager i uken vil det også være svært gunstig om du tok en joggetur. Det å få frem six packen på to uker handler også mye om fettforbrenning samtidig som det handler om å gjøre musklene store, så jogging eller sykling er svært fordelaktig i denne sammenheng.

Hvis du ikke forstår hva jeg mener med "sidelengs sit-ups", så har du en video av det her:

2. Pass kostholdet ditt
Det er ingen tvil om at det mest sannsynlig trengs en liten endring i kostholdet for å få six pack på to uker.

Vi anbefaler at du spiser mer av ris, riskaker, frukt & grønt og tar deg te/kaffe i stedet for cola. På den måten forbrenner du mer av det eventuelle fettet i mageregionen.

3. Kjøp deg et proteinpulver.

Skal du ha en så hurtig og eksplosiv muskeløkning, så vil vi naturligvis anbefale at et godt proteinpulver er med på reisen.

Ikke bare er proteinpulveret med på å gjøre (det endrede) kostholdet ditt litt mer spennende, men du vil nok merke at muskelmassen øker betraktelig de periodene du klarer å få i deg pulveret både før og etter trening.

Vi anbefaler Gymgrossisten.no som leverandør da de har hurtig frakt og fri frakt på bestillinger over 500 kroner.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar