søndag 7. august 2011

Tippeligaspillere bruker proteinpulver


Tror tippeligaen i år blir kjedeligere enn på mange år. Tror det blir jevnt mellom RBK og VIF, hvor innbyrdes oppgjør avgjør hvem som står igjen som vinner.

Heldigvis er det slik at utrolig mange i Tippeligaen benytter seg av proteinpulver for å bli mye større enn det de opprinnelig er. Nå har det blitt et utroli spekter av proteinpulver i Norge som er tilgjengelig for fotballspillere, og da skulle det faktisk bare mangle at man skaffet seg noe spennende greier.

Grunnen til at jeg tror det blir kjedelig er for at vi har mistet de aller største profilene og man sitter igjen med det samme som har vært der tidligere. Det største tapet er Annen, og det virker som Norge ikke har penger eller er attraktivt nok til å trekke spillere til Norge. Som det en gang var.

Pdd. er det heller ingen lag som har god nok stall til CL eller EL. Så lurer på hvordan det skal gå.

Som RBK supporter er jeg veldig skuffet over kjøpene og hvor lite som er kjøpt. Vi har mistet altfor mye kvalitet og Hoftun fyller på med spillere som varer i noen år. Savner fotballen slik den var.

Kort oppsummert tror jeg ikke 2011 sesongen blir noe særlig å se frem til og eller ikke tilbake til når den er ferdig. Hvis ikke det kommer inn noen spillere som fresher opp alt! Kjøp proteinpulver i dag for å holde tritt med Tippeligaen i år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar