mandag 10. november 2014

Hvilke fordeler har man ved Whey Proteinpulver?


Proteinernæring er en viktig del av ethvert godt balansert kosthold. Men når man har så mye å gjøre i en stresset hverdag som de fleste av oss har, så er det veldig tidskrevende å finne en sunn kilde til alle næringsstoffer. En utmerket erstatning vil være et Whey proteinpulver da denne proteinkilden forekommer naturlig og finnes i matvarer som inntas hver eneste dag.

Men hvilke fordeler har man egentlig når man kjøper Whey protein?


Høy biologisk verdi.


Avhengig av filtreringsprosessen, kan myseprotein har en høy biologisk verdi på 95% eller mer. Dette betyr at proteinpulveret er mye ”renere” i form av proteintetthet enn andre proteinkilder, noe som igjen betyr at det er mer effektivt for å øke muskelmassen.


For eksempel betyr en biologisk verdi på 95 % at 95 % av proteinet i proteinpulveret kan absorberes i kroppen.

Inneholder alle 20 aminosyrene

Whey
protein inneholder alle 20 aminosyrene og er en god kilde til alle vitaminene du trenger i løpet av en dag. Hvis du ønsker mer informasjon om dette, så kan du lese deg opp på aminosyrer hos Wikipedia.

Er trygg for deg med melkeallergi

Dersom mysen
har blitt hydrolysert i proteinpulveret vil personer med melkeallergi også være i stand til å trygt bruke dette næringsstoffet. Dette er fordi de allergene proteinene har blitt fjernet fra produktet.

Jeg vil absolutt anbefale deg å kjøpe Whey når du skal handle proteinpulver, og det er liten tvil om at det er det proteinpulveret som det selges mest av i Norge. Du kan finne det både hos Proteinfabrikken og hos Gymgrossisten.

Hvor bør du handle Whey protein?

Det er noen nettbutikker vi mener er bedre enn de andre på det norske markedet, og utenlandske nettbutikker har vi dårlige nok erfaringer med til at vi holder oss langt unna.

Moms, toll og andre avgifter spiser som gjerne opp alt av hva man kan spare (og ofte litt til) når man bestiller fra utlandet.

Men du bør sjekke ut både Gymgrossisten og Proteinfabrikken - to gode og store nettbutikker som selger proteinpulver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar