fredag 30. desember 2011

Hvor ofte bør du trene for å gå opp i vekt?


Hvor ofte du burde trene kommer ann på hvilke muskler du trener når du driver på, og hvor mye tid du bruker, en fin huskeregel er at du burde hvertfall ha en dag (24 timer) pause mellom hver gang du trener en muskelgruppe. Du kan trene styrke 7 dager i uka, men da blir det nok ikke så lange økter, og du vil sannsynligvis fokusere på en muskelgruppe hver dag.

Det er 100 forskjellige måter å trene muskler på, finn deg et oppsett som passer deg, prøv masse forskjellig og finn ut hvilken type trening og øvelser du trives med. Iform.no er en bra side for å finne info, eller treningsforum.no

Kosthold og kosttilskudd har jeg ikke peiling på, men det er greit å få i seg proteiner i en eller annen form etter trening, sjokolademelk,YT, tunfisk e.l. Proteinpulver fungerer i aller høyeste grad dersom du skal ha kjapt og enkelt måltid som fungerer bra for å øke muskelmassen.

Men - hvor ofte bør du trene for å gå opp i vekt?

Dette avhenger selvfølgelig av veldig mange ting, men i bunn og grunn er det jo en gang slik at man kan argumentere for at trening ikke er særlig givende dersom man ikke trener minst to ganger i uken. Skal man opp i vekt, så blir man nesten nødt til å endre hele livsstilen sin - spesielt når det kommer til trening og kosthold.

Det er ingen enkel vei, men jeg kan garantere at dersom du drar på treningsstudioet når du skal, finner deg en god bøtte med proteinpulver og gjør som du skal i et par måneder, så er det ganske enkelt å gå opp i vekt.

Besøk gymgrossisten.no om du skal ha det billigste proteinpulveret og andre ting som kan hjelpe deg i treningen. Dette omfatter kreatin, treningstøy ++.

onsdag 28. desember 2011

Min treningshistorie - mine erfaringer


Min historie om proteinpulver

Jeg har siste halve året lagt om kostholdet og kuttet i all vesentlighet på karbohydrater som primære energikilde. Antar at ca 20-30% i min kost nå er karbohydrater, men har økt mengden av fett. Store mengder fett. Selvsagt må man ha karbohydrater i kosten, men å ete banan før og etter trening er rett og slett oppskrytt for min del. Det gir ingen effekt for meg, da er det bedre med vanlig rent kjøtt, fisk etc for min del.

Resultatet er at jeg nå har mye mer å gi på trening, klarer hente ut mer på kvalitetsøktene og restituerer raskere på mindre karbo. Men for de raske øktene hvor intensiteten er 85-95% fra start så øker jeg andelen av karbo underveis, men ikke rett før.

På treningsøkter under 1-1,5 timer trenger ikke kroppen annet enn vann som energikilde såfremt du har et godt balansert kosthold i utgangspunktet er min påstand. Da forutsatt du ikke er eliteutøver, noe jeg antar de færreste faktisk er. Men skal du opp på det nivået du kanskje ønsker deg når det kommer til kosthold og preparater, så vil jeg i aller høyeste grad anbefale deg å kjøpe noe proteinpulver på gymgrossisten.no .

Et normalt norsk kosthold inneholder 60-70% karbohydrater gjennom vanlig eting, det skulle da tilsi at man ikke trenger fylle på enda mer rett forut for trening. Jeg taler for at det vil være bedre for kroppen å lære den til å forbrenne fett fremfor karbo, jo tidligere man får kroppen til å forbrenne dette jo mer utholdende vil den bli.

Å høre på bodybuildere er noe jeg slutta med for minst 20 år siden, da jeg oppdaget at en vesentlig stor andel av deres kosthold bestod av kunstige preparater......men det skal de ha, de kan kosthold og har utrolig god kunnskap om hvordan bygge muskler raskest og mest effektivt, bare så synd det ikke passer for den gjennomsnittlige mosjonist...

Oppsummert, ja Litago er en svært god restitusjonsdrikk, evt ren fløte. Men for en som er vant til høykarbokosthold vil det være å gå helt i motsatt retning ja. Jeg ville nok heller valgt å kjørt på med noe proteinpulver av noe slag for å få et skikkelig balansert kosthold i tillegg til å få i deg alt du trenger for å gå opp i vekt..

Lær kroppen å ha fett som drivstoff og den vil holde lengre i typiske utholdenhetsidretter.

mandag 26. desember 2011

DJ Broiler - proteinpulver

DJ Broiler om proteinpulver,skløtter og Trym i Hokksund!

Om du har sett den nye "hiten" til DJ Broiler, så vet du at han harselerer veldig mye med folk fra Mjøndalen, Drammen og de stedene rundt omkring der som trener veldig mye. Hokksund er vel også et sted som jevnlig blir betraktet som både harry og fullt med folk som både elsker å råne og kaste i seg "bøttær med proteinpulver".

Godt mulig dette stemmer.

Men jeg har i hvert fall samlet noen av videoene hans slik at du kan se hva slags "mobbing" som bedrives mot denne type folk. Om du ikke er keen på å være en del av gutta som disses i sangene til DJ Broiler, så anbefaler jeg deg på ingen måte å besøke feks Gymgrossisten.no.

Kos deg!


Proteinpulver til nyttårsforsettet

Veldig mange mennesker begynner å tenke på å trene når man runder nyttår. Et såkalt fast nyttårsforsett mange mennesker har er å enten gå opp eller ned i vekt - alt ettersom om man er overvektig eller kanskje ikke helt fornøyd med muskelmassen på kroppen sin.

Og da gjelder det å få tak i noe skikkelig proteinpulver slik at man gjør det hele mye enklere.

Skal man ta treningen seriøst uten å gå på en stjernesmell, så er det noen ting du må tenke på når du skal begynne å trene etter nyttår.

Vi har satt opp en liste for deg slik at det skal bli enklere å huske på.

1. Du skal ha et riktig og balansert kosthold.

Kutt ut all "overflødig" mat dersom du skal ned i vekt, og pass på å få i deg rikelig med mat dersom du skal opp.

Den store feilen man unge mennesker gjør når de skal gå opp i vekt er å kjøpe en bøtte med proteinpulver, ta seg inn på et treningsstudio og forvente at alt
skal gå av seg selv. Dette er feil. Riktig kosthold med fisk, kylling og tunfisk er alfa & omega dersom du skal klare deg godt.

2. Ikke kjøp feil proteinpulver.

Det finnes forskjellige typer proteinpulver som det hjelper å lese seg opp på før man begynner å "bole". Om man kjøper det første og beste bare fordi man synes at boksen ser kul ut, så kan jeg nærmest garantere at man går på en kjempesmell. I hvert fall vil du ikke ha samme fremgangen som de som bruker en 3-4 minutter på å differensiere boksene på Gymgrossisten.no.

3. Ikke gi opp.

Om du har den minste viljestyrke, så anbefaler jeg at du bruker den når det kommer til styrketrening og bøtting av proteinpulver. Selv om det ikke smaker godt eller er særlig fristende å komme seg ned til treningsstudioet, så er du rett og slett bare nødt til å gjøre det med mindre du har noe annet VELDIG viktig å foreta deg.